Povijest

Povijest

Kako je sve nastalo?

Povijest
City grupacija broji 8 članica:
1. Ljetnikovac Radobolja
2. Wellness centar City Spa
3. Restoran Del Rio
4. Cocktail & lounge bar „School“
5. City hotel
6. Caffer bar Ice
7. Noćni klub Pink Pantehr
8. Apartmani City beach

Sve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji je otvoren 2005. godine kao idealno mjesto za svečane domjenke i proslave. Ponuda je proširena Wellness i spa centrom City Spa, caffe barom School i restoranom Del Rio koji su svoja vrata otvorili 2010. godine i postali sinonim za vrhunsku uslugu.
City grupacija svoju ponudu obogaćuje već 2012. godine, kad su svečano otvoreni City hotel, Ice bar i noćni klub Pink Panther, pružajući svakom gostu savršeno iskustvo boravka. Ova luksuzna odredišta smještena su u gradu Mostaru koji odiše kulturnom baštinom Starog grada.
Ponuda City grupacije zaokružena je otvaranjem luksuznih apartmana City beach u Makarskoj 2014. Godine, koji su idealan odabir za sve koji traže vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na more.
Članovi City grupacije nude jedinstveni i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restorana s vrhunskim osobljem uz velik izbor hrane i pića, zabavu u noćnom klubu s prijatnom atmosferom, kao i wellness centar s bazenom, saunom, salonom za masažu, kozmetičkim i frizerskim salonom.