Povijest

Povijest

Kako je sve nastalo?

Povijest
City grupacija broji 8 članica:
1. Ljetnikovac Radobolja
2. Wellness centar City Spa
3. Restoran Del Rio
4. Caffe bar School
5. City hotel
6. Caffer bar Ice
7. Noćni klub Pink Pantehr
8. Apartmani City beach

Sve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji je otvoren 2005. godine kao idealno mjesto za svečane domjenke i proslave. Ponuda je proširena Wellness i spa centrom City Spa, caffe barom School i restoranom Del Rio koji su svoja vrata otvorili 2010. godine i postali sinonim za vrhunsku uslugu.
City grupacija svoju ponudu obogaćuje već 2012. godine, kad su svečano otvoreni City hotel, Ice bar i noćni klub Pink Panther, pružajući svakom gostu savršeno iskustvo boravka. Ova luksuzna odredišta smještena su u gradu Mostaru koji odiše kulturnom baštinom Starog grada.
Ponuda City grupacije zaokružena je otvaranjem luksuznih apartmana City beach u Makarskoj 2014. Godine, koji su idealan odabir za sve koji traže vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na more.
Članovi City grupacije nude jedinstveni i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restorana s vrhunskim osobljem uz velik izbor hrane i pića, zabavu u noćnom klubu s prijatnom atmosferom, kao i wellness centar s bazenom, saunom, salonom za masažu, kozmetičkim i frizerskim salonom.