Mjesto na kojem se ispreplicu mašta i stvarnost!

Svečana dvorana Ljetnikovac Radobolja

Mjesto na kojem se isprepliću mašta i stvarnost!

Dobrodošli na mjesto koje odiše bezvremenskom elegancijom i raskošnom prirodom koja svojom ljepotom ne ostavlja mjesta za ravnodušnost. Ljetnikovac je otvoren 2005. godine i od tada predstavlja mali, zaseban svijet u kojem svi snovi postaju stvarnost.

Već pri samom ulasku u ljetnikovac Radobolja dočekat će vas priroda čijoj ljepoti svako godišnje doba savršeno pristaje, a kako i ne bi kada vas cijelim putem prati šum rijeke Radobolje, ljepota bogatih krošnji i očaravajućeg cvijeća. Smješten na samo nekoliko minuta vožnje od Mostara ljetnikovac će vam pružiti priliku za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Detalji su ti koji čine razliku, a da mi to jako dobro znamo primijetit ćete na svakom koraku koji vodi do svečanih dvorana.

Očekuju vas dvije svečane dvorane, mala (do 70 osoba) i velika (do 500 osoba) te su sada već prepoznate kao mjesta na kojima se ništa ne prepušta slučaju. To ih je učinilo savršenim za svečane domjenke i proslave – vjenčanje i ostale svečane događaje (krštenje, pričest, krizma), maturalne zabave, poslovne domjenke. Dočekat će vas vrhunska usluga, odlična gastronomska i vinska ponuda, a sve to u očaravajućem ambijentu. Svečana dvorana je izgrađena po uzoru na čarobnu Veronu. Romantičnoj atmosferi doprinosi balkon poput Julijinog, plesni podij koji izgledom podsjeća na trgove na kakvim su se u prošlim vremenima održavale zabave, a prigušena, pomno odabrana rasvjeta sve to dočarava u potpunosti.

Pronaći način ispunjenja želje svakog vašeg gosta naša je specijalnost, a vaše je samo da se potpuno prepustite i jednostavno uživate u svom danu!

OČARAVAJUĆI AMBIJENT

Ljetnikovac Radobolja smješten je u raskošnom vrtu uz rijeku Radobolju.

BAJKOVITA ATMOSFERA

Svaki vaš korak pratit će savršen ugođaj koji je inspiriran gradom zaljubljenih, Veronom.

PROFINJENO I ROMANTIČNO UREĐENJE

Uživajte u jedinstvenom ambijentu koji će vaš dan iz snova učiniti savršenim

VRHUNSKA GASTRONOMSKA PONUDA

Očekuje vas bogati gastronomski doživljaj koji spaja tradicionalnu i svjetski poznate kuhinje.

SPEKTAKULARNA PONUDA VINA

Ponuda vina će zadovoljiti i one najzahtjevnije hedoniste.

JEDINSTVENA USLUGA

Profesionalno osoblje ništa ne prepušta slučaju i uvijek vam stoji na usluzi

VELIKA DVORANA

Priredite važne velike događaje do 500 osoba u bajkovitoj velikoj dvorani.

MALA DVORANA

Mala dvorana savršena je za događaje do 70 osoba.

Adresa:
Ljetnikovac Radobolja,
Ilićka bb,

88000 Mostar

Kontakt:
+387 063 997 366

editus.citygroup@gmail.com