Moderan luksuzni hotel u središtu Mostara.

Hotel City

Dobro došli u City Hotel Mostar!

Moderan luksuzni hotel u središtu Mostara.

City Hotel Vaš je idealan domaćin u gradu Mostaru koji svojim ambijentom i lokacijom predstavlja savršen izbor za smještaj gostiju. Kroz moderan arhitektonski dizajn prožet detaljima grada Mostara i Hercegovine, pruža svojim gostima besprijekoran spoj ljepote stila i kulturne baštine regije.

Svejedno dolazite li na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, poslovni put ili aktivan sportski odmor boravak u našem hotelu pružit će Vam nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim hotelima.

City Hotel posjetiteljima istovremeno nudi vrhunski komfor u ambijentu urbane profinjenosti, ali i mogućnost da jednostavno iskorače u avanture u središte grada ili pak na neku od obližnjih turističkih destinacija. Za ugodan boravak zaslužne su luksuzno uređene sobe i apartmani koje krase jednostavne linije i funkcionalnost uz moderne sadržaje. Sadržaji hotela nude recepciju 0-24, konferencijske pakete u velikim kongresnim dvoranama, lift, consier, vlastiti parking, privatni bus parking te prostranu garažu.

Istinske gurmane oduševit će jedinstvena gastronomska ponuda u restoranu Del Rio koji će vas očarati ugođajem uz rijeku Neretvu, a ako želite impresionirati poslovne partnere, organizirati svečane domjenke vaše goste razmazit će ekskluzivna ponuda Ljetnikovca Radobolja.

Smještaj

U našem hotelu na raspolaganju su vam  ugodne sobe i luksuzni apartmani!

Sobe

Sobe površine 27 m2 kao stvorene su za lagodan san i kvalitetan boravak u City hotelu. Ugodite sebi i izaberite sobu s bračnim ili razdvojenim krevetima, a uz dodatni sadržaj poput LCD televizora, sef, bogati mini bar, superbrzi internet i sofisticiranu interijer gostima osiguravamo pravi osjećaj doma.

 • Približno 27 m2
 • Klimatizirane sobe
 • Wi-Fi
 • LCD televizor
 • Satelitska i Pay-TV usluga
 • Sef
 • Minibar

 

Suitevi/Apartmani

Maštovito dizajnirani apartmani, površine 42 m2,  zaslužni su za potpuno opuštanje i savršen odmor koji će vam pružiti savršen osjećaj doma daleko od kuće. Dostupne su raskošne sobe s king size bračnim krevetima za najudobnije snove.

 • Približno 42 m2
 • Klimatizirane sobe
 • Wi-Fi
 • LCD televizor
 • Satelitska i Pay-TV usluga
 • Sef
 • Minibar

Kongresi

Kongresna dvorana City hotela predstavlja izvrstan izbor za održavanje velikih događanja, seminara, kongresa i drugih korporativnih događanja ili individualno prilagođenih sastanaka i radionica.

Moderan polivalentni kongresni centar ima kapacitet do 150 mjesta i vrhunsku tehničku opremu, te stoga može zadovoljiti potrebe organizacije i najzahtjevnijih događaja.

Konferencijski paketi:

Simple – uključuje korištenje konferencijske sale do 150 mjesta , korištenje projektora, wi fi, razglasa, tribine i mikrofona.

Silver – uključuje korištenje konferencijske sale s do 150 mjesta , korištenje projektora, wi fi interneta ,razglasa, tribine i mikrofona.

1 coffee break (kava po izboru, razne vrste čajeva i 3 vrste sokova)

Gold – uključuje korištenje konferencijske sale s do 120 mjesta , korištenje projektora, wi fi interneta, razglasa i tribine.

1 coffee break (sendvič ili kroasana, kava po izboru, razne vrste čajeva i 3 vrste sokova)

Platinum – uključuje korištenje konferencijske sale s do 120 mjesta, korištenje projektora, wi fi, razglas i tribina.

2 x  coffee break (kava po izboru, razne vrste čajeva 3 vrste sokova)

Poslovni ručak

Izvorska ili gazirana voda 0,25 L u dvorani

RASKOŠNE SOBE I APARTMANI

Svaka od naših vrhunski dizajniranih i modernih soba nudi pravi osjećaj udobnosti!

JEDINSTVENA GASTRO PONUDA

Bogat doručak i kreativna kuhinja restorana Del Rio očarat će sve strastvene gurmane.

EKSKLUZIVNA DESTINACIJA

City Hotel smješten je u središtu grada Mostara čije ulice će vas povesti u priču o gradu svjetla koji savršeno spaja duh tradicije i moderne arhitekture.

POSEBNE PONUDE ZA GOSTE HOTELA

Obogatite svakodnevnu rutinu i počastite se nečim ekskluzivnim – pronađite za sebe neku od posebnih ponuda City hotela koje smo kreirali samo za Vas.

BESPLATAN PARKING

City Hotel svim svopjim gostima nudi besplatan parking za goste hotela.

Adresa:
Vukovarska bb,
88000 Mostar
Kontakt:
T + 387 36 349 090
F + 387 36 349 091
E info@city-hotel.ba
Radno vrjeme:
00:00 – 24:00