Isplanirajte svoj dan iz snova

Isplanirajte svoj dan iz snova

Najljepši, najromantičniji dan u vašem životu se bliži, a kako bi sve bilo baš onako kako ste oduvijek željeli i o čemu ste oduvijek maštali, bitno je isplanirati sve na vrijeme.

Bezbroj malih i velikih detalja ovisi o vašim odlukama, ali nemojte se zamarati. Počnite od većih stvari i počnite birati na vrijeme.

Vjenčanica

Romantična princeza ili glamurozna diva? Haljinu uvijek birajte prema svojoj osobnosti i onome u čemu se osjećate ugodno. Ukoliko ste mirna, romantična duša vjerojatno će vam više odgovarati čipka i nježni materijali koji će istaknuti vašu ženstvenost. Pri odabiru haljine u kojoj ćete zablistati, slušajte vlastite instinkte i sigurno neće pogriješiti.

Make up

Prepustite se u stručne ruke vizažista i to po mogućnosti onih u koje imate povjerenja. Ukoliko želite da vas za vaš dan šminka netko s kim do sada niste surađivali, predlažemo svakako probu na kojoj ćete vidjeti razumije li vizažistica vaše želje. Cilj je jednostavna i prozračna šminka koja će istaknuti vaš karakter i uz koju ćete se osjećati božanstveno i prekrasno kakvi zaista i jeste.

Kosa

Kao i za make up jednaka pravila vrijede i za frizuru – stručne ruke će vas poštedjeti briga. Ukoliko ste se odlučili za jednostavnost u pogledu haljine i šminke, slobodno dopustite sebi glamur u kosi bez obzira hoćete li se odlučiti za bezvremensku punđu ili raspuštenu kosu.

Cvijeće i drugi detalji

Odaberite osnovnu temu vjenčanja, odnosno boju koja će prevladavati i prema kojoj ćete uskladiti sve druge detalje – pozivnice, zahvalnice, cvijeće. Ne pretjerujte s bojama i vodite se krilaticom “manje je više”.

Prostor za svečanu večeru

Odabir prostora za svečanu večeru kojom ćete proslaviti svoj najvažniji dan je jako bitan i zbog toga ga je potrebno rezervirati na vrijeme. Prostor ovisi od broja gostiju i toga želite li imati veće ili manje vjenčanje. Ukoliko se radi o većem vjenčanju potrudite se pronaći i dovoljno velik prostor u kojem će se vaši uzvanici osjećati ugodno i koji će ispuniti i sva vaša očekivanja počevši od ugođaja koji prostor stvara do  usluge koja će vam stajati na raspolaganju.

 

I na kraju zapamtite da je vaše vjenčanje dan posvećen vama i vašem partner, zato nastojte uživati u planiranju i svim zajedničkim trenucima .